Καταγγελία της Συμπαράταξης Πολιτών

Καταγγελία της Συμπαράταξης Πολιτών

0 395

symparataxi politon logo teliko2site

5/3/2016

Η «Συμπαράταξη Πολιτών» καταγγέλλει την παράταξη της κ. Τσανάκα για τη μεθοδευμένη καταστρατήγηση του αδιάβλητου της μυστικότητας των διαδικασιών εκλογής Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και τηs παραποίησης των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας για την εκλογή μελών των επιτροπών του Δήμου .

Προκειμένου να ελεγχθεί η προέλευση των λευκών ψηφοδελτίων των μελών του δημοτικού συμβουλίου και να αποτραπούν πιθανές διαρροές από την παράταξη της κ.Τσανάκα κατά τη διαδικασία εκλογής του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, δόθηκαν στους δημοτικούς συμβούλους λευκά ψηφοδέλτια που δεν ήταν ομοιόμορφα αλλά διέφεραν ως προς το μέγεθος ανά παράταξη. Το γεγονός παραβίαζε κατάφορα το αδιάβλητο της μυστικότητας της εκλογικής διαδικασίας και καταγγέλθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης μας, Άρη Βέρρο.

Η παράταξη της κ. Τσανάκα δεν πτοήθηκε και συνέχισε τις μεθοδεύσεις και στην διαδικασία εκλογή μελών στις επιτροπές του Δήμου. Αυτή την φορά καταμέτρησε στο τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, τις ψήφους δύο δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης , οι οποίοι ωστόσο δεν παρευρίσκονταν (είχαν αποχωρήσει) και φυσικά δεν ψήφισαν , παραποιώντας με αυτό τον τρόπο το αποτέλεσμα .

Η διοικούσα το Δήμο παράταξη της κ. Τσανάκα προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει δεν διστάζει να χρησιμοποιεί αθέμιτους τρόπους , να απαξιώνει δημοκρατικές διαδικασίες και το θεσμό του Δημοτικού Συμβουλίου . Ολισθηρός ο δρόμος που επέλεξε .
Ποιος άραγε μπορεί να της έχει εμπιστοσύνη;

Για τη ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
Ο επικεφαλής
Άρης Βέρρος